Om

GRETHE AARSTEIN

 

Jeg, Grethe Aarstein har jobbet som terapeut siden 2003. Min undring og nysgjerrighet på mennesket og hva som påvirker det har hele tiden vært min iboende drivkraft. Jo lengre jeg har kommet på denne veien jo mere ydmyk har jeg blitt. 

 

I dag er det spesielt to fagfelt jeg brenner for. Det første er den Biodynamiske Kraniosacralterapien og det andre er Mindfulness. Begge disse to fagfeltene, slik jeg ser det, går inn i hvordan vi mennesker er av natur og spiller på lag med naturlovene slik de faktisk er. Når vi skaper et rom av stillhet, nærhet og tilstedeværelse i oss selv så begynner kroppen å heale seg selv. Denne tilnærmingen er mitt fundament både for min behandling og for de kurs jeg holder i Mindfulness i dag.

 

Jeg kombinerer alle de fagfelt jeg mestrer og skreddersyr hver enkelt kundes behandling. En vanlig time hos meg innebærer ofte en kombinasjon av Kraniosacralterapi, Akupunktur og Strukturell Integrering. Det er alltids noen som ikke ønsker nålebehandling og det er selvfølgelig greit:)

 

De som kommer til meg for behandling i dag ønsker å få hjelp med alt fra muskel / skjelett plager, utbrenthet, lettere uro eller angst problematikk, stress, lite energi, tankekjør, depresjon, nedsatt livsglede, hodepiner, smerte-problematikk mm.

 

Jeg skreddersyr foredrag og kurs i Mindfulness. Mindfulness kan linkes opp mot mange relevante tema i dagens samfunn, som  feks stress, lettere angst og depresjons-plager, selvledelse, egenutvikling, prestasjon, krav og mye mer. Det er bare å ta kontakt hvis dere ønsker å jobbe med verdiutvikling hos deres ansatte, elever eller andre.

                                                                                      

Mitt utdannelsesforløp:

Grunnfag Medisin, Atlantis Medisinske Høgskole, 1999-2000

Klassisk Akupunktør, Nordisk Akupunkturhøgkole 2000-2003

Klassisk Massør, Axelsons Bodywork School, 2003-2004

Mellomfag Medisin, Encefallon Høgskole i Grunnmedisin, 2004-2005

Massasjeterapeut, Axelsons Bodywork School, 2005-2006

Terapeututdannelse i Strukturell Intergrering, Anatomy Trains, 2008-2010

The Buqi System, Energi healing system Dr Shen, 2011-2012

Kraniosakralterapi, Upledger Institutt, 2016 - studerer fortløpende

Biodynamisk kranioskralterapi, Institutt for Biodynamisk Kraniosakralterapi, 2017 - studerer fortløpende

Mindfulness Instruktørutdannelse, Creationwork, 2018

KONTOR

 

Behandlingen skjer på mitt trivelige kontor på Åndalsnes


KONTAKT

 

Havnegata 3

 

6300 Åndalsnes

 

Tlf: 92052054

 

grethe5@hotmail.com

ÅPNINGSTIDER

 

Mandag og Onsdag 8:00 -16:00


© Copyright. All Rights Reserved.